Tuotanto

Eliittisotilaat osa 3. Kuningatar

Kuningatar2.jpg Berwiatin perilliset ovat paenneet velho Azrielilta ja  Caressa on ottanut vastaan roolin kapinallisjoukon johtajana. Hän saa kuitenkin pian huomata, että häneltä odotetaan enemmän, kuin mihin hän on valmistautunut. 

Perilliset valmistautuvat kukin omalla tavallaan viimeiseen taisteluun valtakunnan hallinnasta, samalla kun he pakenevat velhon jäljittäjiä. Pelilaudalle on kuitenkin astellut uusi pelaaja, jolla on omat suunnitelmansa valtakunnan tulevaisuuden varalle, eikä hänkään aio hävitä.  Kuka voitttaa viimeisen taistelun?

"En ole kuningattarenne. Lupasin raivata velho Azrielin pois  tieltä, lupasin johtaa teitä sinne saakka, mutta hallitsijanne sen jälkeen saatte valita sisaruksistani. Johdan teitä ja tätä taistelua, kuten lupasin, kunnes kruunu on palautettu sinne minne se kuuluu, Berwiatin suvulle. Sen minä lupasin. Se oli ainoa, mitä lupasin"

Kuningatar on eliittisotilaat trilogian kolmas ja viimeinen osa

Katso lukunäyte kirjasta:

https://www.bod.fi/booksample?json=http%3A%2F%2Fwww.bod.fi%2Fgetjson.php%3Fobjk_id%3D2965585%26hash%3D94c744b321f9373f381369e0d24969a2

Osta kirja Kuningatar:

https://www.suomalainen.com/products/kuningatar-1


sinisen-tulen-tuhkaa.jpg

Eliittisotilaat, osa2, Sinisen tulen tuhkaa

Taistelu Berwiatin kuningaskunnan vapauttamisesta julman velho Azrielin otteesta jatkuu. Mitä tapahtuu, kun Berwiatin aidot kruununperilliset joutuvat itse pelaamaan tulevaisuudestaan ja oikeudestaan omaan verenperintöönsä? Eliittisotilaskoulutuksen panokset kasvavat pelin lähestyessä ja voiton tavoittelusta on maksettava hinta. Pelin säännöt alkavat konkretisoitua jokaiselle omalla tavallaan, kun selvitäkseen on tehtävä vaikeita valintoja. Kuinka paljon painaa sisaruus, ystävyys tai rakkaus, kun puntarin toisella puolella on kokonaisen kuningaskunnan kohtalo?

"Jos haluat pelata aikamme voimakkainta velhoa vastaan, pelaat hänen pelilaudallaan, tai et ollenkaan. Teet itse siirrot, mutta lauta ja sen nappulat ovat hänen. Et voi muuttaa pelilautaa, etkä pelin sääntöjä. Voit muuttaa vain laudalla tehtyjä siirtoja". Sinisen tulen tuhkaa on Eliittisotilaat -trilogian toinen osa.

Katso lukunäyte kirjasta:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/miiajaakkola.tarinoi.fi/SinisenTulenTuhkaaLuvut1-3.pdf

Osta kirja Sinisen tulen tuhkaa:

https://www.adlibris.com/fi/kirja/sinisen-tulen-tuhkaa-9789528003762

http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/sinisen-tulen-tuhkaa-p9789528003762--77


eliittisotilaat.jpg

Eliittisotilaat, Osa 1.  Kuninkaan valinta:

Lukion toisella luokalla olevat Unna ja Tinka päättävät viettää elämänsä kesän ja hakea mukaan Ranskassa järjestettävään seikkailupeliin. He päätyvätkin peliin, mutta eivät sellaiseen, johon olivat hakeneet. Heidät värvätään eliittisotilaskoulutukseen, jonka päämääränä on osallistua peliin, jonka panoksena on kokonaisen kansakunnan kohtalo ja jokaisen pelaajan oma henki. Kenen henkinen kantti riittää pelissä, jossa ystävyys ja rakkaus ovat hengenvaarallisia heikkouksia, ja jonka ainoat säännöt ovat: Syö tai tule syödyksi. Lyö tai tule lyödyksi. Tapa tai tule tapetuksi.

Kuninkaan valinta aloittaa trilogian, joka tarjoaa hengästyttävän matkan itsensä voittamiseen, seikkailuun, tinkimättömään ystävyyteen, ja kiellettyyn rakkauteen.

osta kirja:

https://www.adlibris.com/fi/kirja/eliittisotilaat-9789515683779

http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/eliittisotilaat-p9789515683779--77


 

Valtakivien taru:

valtakivien-taru.jpg

 

Kuolemattomien maassa on käynnissä kapina. Alhaissyntyiset kyläläiset ovat nousseet ylhäissyntyisiä isäntiään vastaan, vaatien asemansa parantamista. Kapinalliset haluavat syrjäyttää nykyisen tyranni Valtiaan valtaistuimeltaan, ja nostaa Valtiattarekseen Neffiandra Tulifin, ylhäissyntyisen salaisuuden haltijan, ja oman sukunsa valtakiven vartijan. Nykyinen hallitsija ei kuitenkaan aio luopua valtaistuimestaan, vaan on päättänyt nujertaa kapinalliset keinoja kaihtamatta ja saada haltuunsa kaikki neljä voimakasta valtakiveä yhdistääkseen niiden voiman, ja varmistaen näin oman ikuisen valtansa.

Suuren sodan jälkeen lausuttu Ennustus kertoo, että valtakivet saa yhdistää vain ylhäisten vartijan valittu. Myös valitun on kuitenkin käytävä viimeinen taistelu hyvän ja pahan, oikeudenmukaisuuden ja itsekkyyden välillä.

"Fantasiaa, seikkailua, ystävyyttä, epäilystä, petosta, rakkautta, tätä kaikkea on Valtakivien taru"

Katso lukunäyte:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/miiajaakkola.tarinoi.fi/Valtakivien_taru_Valtiatar_-_lukunayte.pdf

osta kirjahttp://www.adlibris.com/fi/kirja/valtakivien-taru-9789523186361


katso täältä lukunurkkauksen kirja-arvostelu: http://lukunurkkaus11.blogspot.fi/2015/12/valtakivien-taru.html

Viallinen nainen:

Viallinen nainen kertoo tarinan mustasta rakkaudesta ja siitä toipumisesta.  Nelli on lähtenyt henkisesti väkivaltaisesta avioliitostaan salaa, ja suunnitteli lähtöä ulkomaille. Matka ei kuitenkaan onnistu suunnitelmien mukaisesti, ja Nellillä on edessään vaikea tie oman identiteetin uudelleen kokoamisessa.  Nelli  joutuu käymään läpi paljon vaikeita tunteita toipumisprosessinsa aikana.  Toipumista edistävät ystävien tuki, Nellin oma tahtoviallinennainen.jpg parantua, sekä heräävä usko. Toisaalta ex-miehen uhkaava käytös ja Nellin oma, vahva rakkaus entistä miestään kohtaan vetävät Nelliä vastustamattomasti takaisin entiseen elämään. Miten kasvaa ehjäksi ja kokonaiseksi naiseksi ja taistella itsensä vapaaksi miehen vallasta,    kun mies ei luovutakkaan niin helposti, eikä mikään ole enää yksinkertaista?

Viallinen nainen on itsenäinen jatko-osa romaanille Edessä oli elämä. Edellinen osa päättyi, kun Nelli lähti pakoon miestään, ja päätti lähteä pitkälle ulkomaan matkalle.

"Hänen katseensa oli läpitunkeva, kun hän katsoi minua hetken suoraan silmiin. Väristys kulki lävitseni ja tunsin hänen valtansa kuin hän olisi koskettanut minua. Käänsin äkkiä katseeni pois, sillä jos jäisin kiinni noihin silmiin, minua ei pelastaisi mikään. Hänen auktoriteettinsa ja karismansa oli tallella, enkä ollut siitä kovinkaan iloinen... "

Kirja ei ole enää myynnissä.

 


Edessä oli elämä:edessa_oli_elama.jpg

julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2008. Kertoo tarinan nuoresta naisesta, Nellistä, joka ajautuu henkisesti väkivaltaiseen suhteeseen. Tarinasta on julkaistu uusi painos elokuussa 2012.

kirjan kansiteksti:

"Miehen katse otti minut merkillisellä tavalla valtaansa. Hänen silmänsä olivat kuin pohjaton, syvä tähtitaivas, jonka äärettömyyttä ei voinut nähdä eikä mitata. Tavallisesti ihmisen silmistä pystyi lukemaan paljon asioita kun osasi katsoa, mutta tämän miehen silmistä heijastui vain arvaamaton, tumma avaruus. Hän kiehtoi minua suunnattoman paljon enemmän kuin olin valmis itselleni myöntämään"
Nelli on saamassa tarpeekseen tavallisesta työstään kaupan kassana, ja Suomen pitkän, synkän talven pimeydestä. Hän haaveilee lähtevänsä pitkälle vaellusreissulle Ranskaan ja opiskelevansa sen jälkeen itselleen uuden ammatin. Hän haluaa olla vapaa ja nauttia elämästään itsenäisenä naisena. Viimeinen asia mitä hän elämältään kaipaa, on rakastuminen. Eräänä iltana Nelli kuitenkin tapaa miehen, joka saa hänen ajatuksensa täysin sekaisin. Onko mies kuitenkaan kaikkea sitä miltä näyttää? Ennen kuin Nelli huomaakaan, hän on ajautunut rakkaussuhteeseen, joka on kaikkea muuta kuin idyllinen. Löytääkö hän lopulta elämänsä rakkauden ... vai itsensä?

Kirja ei ole enää myynnissä.

 

Pitkä matka vapauteen:

Julkaistu vuonna 2010. Runokokoelma vuosilta 1999-2010. Runoja rakkaudesta, elämästä ja uskosta.

Kirja ei ole enää myynnissä

Voit kuitenkin lukea kirjat runot ilmaiseksi täältä:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/miiajaakkola.tarinoi.fi/lukunaytteet/Pitka_matka_vapauteen.pdf

 

Syyskuun 15. yö:

Julkaistu vuonna 2010. Tarina Tuiresta, tavallisesta kolmen lapsen perheenäidistä, joka kaipaa nuoruuden rakastettuaan. Tarina siitä, mitä tapahtuu kun Tuire kohtaa vuosien jälkeen nuoruuden rakkautensa. Miten käy Tuiren avioliiton?

kansiteksti:syyskuun_15._yo.jpg

Pienoisromaani Syyskuun 15. yö kertoo kaksi rakkaustarinaa lomittain. Tuire on naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Hän on yksinäinen avioliitossaan miehensä Jarkon kanssa, joka on jatkuvasti työmatkoilla. Tuire ikävöi salaa nuoruuden rakastettuaan Kimiä ja ajattelee tätä paljon enemmän kuin olisi hyväksi. Viimein Tuiren ja Jarkon avioliitto ajautuu kriisiin, kun Tuire ja Kim kohtaavat kymmenen vuoden jälkeen, ja Tuire joutuu vaikean valinnan eteen

Kirja ei ole enää myynnissä